Ki blå Vind
 
Naturkvinde, shamanic counseler, artworker, ritual facilitator. 
I tidligere liv har jeg levet og fungeret som shamanistisk helbreder. Det er den primære kilde, som jeg trækker på i ritualer, workshops og individuelle sessions.
Naturens kraft og væsen har altid kaldt mig hjem.
Jeg har levet og arbejdet i spirituelle kredse i 40 år og givet utallige workshops i kunst, ritual dans, shamanisme og spirituel udvikling gennem 25 år. 
Ritualet, kredsen og trommerejsen er for mig et gammelt og velkendt rum, hvor vi møder de kræfter der bærer, udfordrer og udvikler vores eksistens.
Mit væsens kerne udspiller sig på broen mellem min naturforbundne, vildkvindelige essens og jordens kalden.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Tzewang Døndrule
 
Mit tibetanske navn er Karma Tzewang Døndrule, hvilket betyder det kraftfulde livs virkeliggørelse. Det er ikke bare et navn, det er min opgave, og på samme tid den jeg er i dybet af mit væsen.

Mødet med vesterlandsk kultur og mentalitet blev et chok så langt ind i marven at mit liv hang i en ganske tynd tråd de første leveår. Mit tibetanske væsen og østerlandske konstitution kunne ikke kapere vesterlandsk livstil. I det felt af ufuldendt inkarnation rakte mit væsen ud på broen til den åndelige verden. En bro som siden blev glemt og tilgroet af vestlig levevis.

Gennem 12 års daglig tilbagetrækning med dybtgående studier, meditation og talrige skrifter genvandt jeg fodfæstet på min åndelige bro. En bro der nu spænder over gabet mellem den inderlige tibetanske nerve og det indblik i vestens levevis godt 60 år har givet.

Det er via denne bro jeg henter min åndelige ballast.